Veelgestelde vragen

Heb je een vraag die niet in onze lijst staat? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met alle vragen die je hebt over onze faciliteiten, diensten of reserveringen.

Baan reserveren

De tarieven voor het huren van een padelbaan bij Indoor Padel Den Helder zijn als volgt:

Maandag tot en met vrijdag
Tot 18:00 uur: € 21,- per uur
Na 18:00 uur: € 30,- per uur

Weekend (zaterdag en zondag)
Hele dag/avond: € 30,- per uur

Via ons reserveringssysteem kun je eenvoudig een padelbaan reserveren bij Indoor Padel Den Helder. Volg deze stappen om te reserveren:

  1. Registratie: Als je een nieuwe gebruiker bent, registreer je door je naam, adresgegevens en e-mailadres in te vullen op onze reserveringspagina.
  2. Wachtwoord instellen: Je ontvangt een link per e-mail om je wachtwoord in te stellen.
  3. Inloggen: Met je geregistreerde gegevens kun je inloggen op ons systeem.
  4. Reservering maken: Kies in het “Weekoverzicht” beschikbare tijden (groene blokken) door middel van drag and drop, of selecteer direct een datum en tijdstip via de knop “Reserveren”.

Als je problemen ondervindt met inloggen, controleer dan of je al geregistreerd bent of dat je je wachtwoord moet herstellen via de optie “Wachtwoord vergeten”.

Voor een gedetailleerde handleiding over het reserveringsproces, bezoek deze link.

Ja, je kunt je reservering tot 48 uur vóór aanvang wijzigen of annuleren.

Als je de boeking minimaal 48 uur van tevoren annuleert, wordt het volledige bedrag teruggestort op je rekening. Bij annulering minder dan 48 uur vóór aanvang is annuleren niet meer mogelijk.

Om je boeking te wijzigen of te annuleren, kun je contact met ons opnemen.

Je kunt een padelbaan reserveren van 2 uur tot twee weken van tevoren via ons reserveringssysteem.

Ja, het is mogelijk om meerdere banen tegelijk te boeken, zonder limiet op het aantal. Je kunt dit eenvoudig regelen via ons reserveringssysteem.

Wil je alle banen afhuren voor een evenement of grote groep? Dat kan ook direct via het reserveringssysteem. Voor specifieke verzoeken of als je assistentie nodig hebt, kun je ook contact met ons opnemen.

Absoluut, we bieden verschillende pakketten voor groepsevenementen en bedrijfsuitjes in samenwerking met Tennis & Padelschool Torres en Loesjes. Ons aanbod varieert van deskundige padelclinics tot heerlijke cateringopties voor elk evenement.

Neem contact op via onze contactpagina voor meer informatie en om je evenement te boeken. Wij helpen je graag om een onvergetelijke ervaring te creëren!

Algemeen

Je kunt onze kadobonnen afhalen en inleveren bij Coach32, gelegen aan de Keizerstraat 32 in Den Helder.

Onze kadobonnen zijn het perfecte geschenk voor elke padelliefhebber, of je nu een vriend verrast of een collega bedankt. Kom langs bij Coach32 om een kadobon te kopen of te gebruiken voor jouw volgende bezoek aan Indoor Padel Den Helder!

Ja, je kunt gemakkelijk rackets huren en ballen kopen bij de Padelkiosk bij Indoor Padel Den Helder.

  • Racketverhuur: € 5,- per racket per sessie
  • Ballen aanschaffen: € 8,- voor een blik van 3 Tertorn Tour ballen

Op de deursticker van de kiosk vind je een uitgebreid stappenplan hoe je padelrackets kunt huren en ballen kunt kopen.

Volg deze eenvoudige stappen om gebruik te maken van de kiosk:

  1. Toegang: Scan je bankkaart of gebruik de Lova-app om de deur van de kiosk te openen.
  2. Selectie: Kies de rackets en ballen die je nodig hebt.
  3. Betaling: Nadat je je keuze hebt gemaakt, druk je op ‘betalen’. Het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven.
  4. Retour: Breng de gehuurde rackets na het spelen terug naar de kiosk. De borg wordt binnen 24 tot 48 uur automatisch geannuleerd.

Voor een visuele uitleg over hoe de Padelkiosk werkt, bekijk deze video op YouTube.

Om de doorstroom te bevorderen en ervoor te zorgen dat iedereen op tijd kan beginnen, verzoeken wij je om 5 minuten voor je geboekte speeltijd klaar te staan bij de baan.

Wij raden aan om sportschoenen te dragen die geschikt zijn voor kunstgras. Het is belangrijk dat je schoenen schoon en vrij van modder zijn voordat je de padelbaan betreedt.

Ja, we hebben volledig uitgeruste kleedkamers met douches beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen.

Ja, wij bieden padellessen aan voor alle niveaus in samenwerking met Tennis & Padelschool Torres.

Het aanbod van Tennis & Padelschool Torres is geschikt voor zowel beginners als gevorderde spelers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen. Je kunt kiezen voor privélessen, die een-op-een coaching bieden, of deelnemen aan onze groepslessen waar je je vaardigheden kunt verbeteren.

Padel wordt gespeeld als een dubbelspel op een omheinde baan die kleiner is dan een tennisbaan. Het spel combineert elementen van tennis en squash, waarbij de regels vergelijkbaar zijn met tennis. Echter, een uniek aspect van padel is dat de bal ook van de muren mag kaatsen, wat een extra dimensie toevoegt aan het spel. Bij Indoor Padel Den Helder is altijd iemand aanwezig die je graag alle spelregels van padel uitlegt. Als je geïnteresseerd bent in het verder ontwikkelen van je vaardigheden, kun je ook padellessen volgen bij Tennis & Padelschool Torres.